K-Love Fan Awards: Casting Crowns uitgeroepen tot artiest van het jaar, Mandisa grote winnaar

K-Love Fan Awards: Casting Crowns uitgeroepen tot artiest van het jaar, Mandisa grote winnaar

CastingCrownsDe Casting Crowns zijn door de luisteraars van het Amerikaanse christelijke radiostation K-Love uitgeroepen tot artiest van het jaar. Dat gebeurde tijdens de uitreiking van de K-Love Fan Awards op zondag 1 juni. Mandisa werd de grote winnares van de avond. Haar hit Overcomer werd uitgeroepen tot Lied van het jaar en zelf ontving de zangeres de award voor beste vrouwelijke artiest.

Bij de mannen deed Chris Tomlin het opnieuw. Hij werd uitgeroepen tot beste mannelijke artiest. De Newsboys gingen er vandoor met de prijs voor beste groep. Ook de award voor beste film gaat een beetje naar de Newsboys: de film God’s Not Dead, gebaseerd op het gelijknamige nummer van de Newsboys, ging naar huis met deze prijs. Hillsong United won met Oceans (When Feet May Fail) de award voor beste worshipsong, tobyMac won de award voor beste liveshow en Jamie Grace kreeg de leukste award van de avond, namelijk de prijs voor Eerste Christelijke Artiest verschenen op een 7up blikje.

MandisaDe K-Love Fan Awards werden dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Tijdens de show traden o.a. MercyMe, Switchfoot, Chris Tomlin, Mandisa en Tenth Avenue North op. Hoogtepunt van de avond was de release van de single Hope Can Change Everything met Jeremy Camp, Bart Millard (MercyMe), Matt Maher, Francesca Battistelli, Jamie Grace en Dave Frey (Sidewalk Prophets). De opbrengst van het nummer gaat naar een project van World Hope in Detroit, waar veel daklozen wonen. World Hope wil families een nieuw huis geven. K-Love zond de complete awardshow uit.

De awardshow was onderdeel van een compleet awardweekend, met een pre-party op vrijdag, een Songwriters Session op zaterdagavond met Steven Curtis Chapman en Matthew West en een zondagmorgen dienst onder leiding van Michael W. Smith.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com