Kari Jobe komt dit voorjaar met nieuwe cd

Kari Jobe komt dit voorjaar met nieuwe cd

Kari Jobe - Live At The Majestic

Aanbiddingsleider Kari Jobe brengt op 25 maart haar eerste live cd/dvd uit. Het album, getiteld Majestic, is afgelopen november opgenomen in het Majestic-theatre in de Amerikaanse stad Dallas. Kari Jobe komt uit deze stad en het was altijd al haar droom om in dit grote bekende theater een avondvullende aanbiddingsavond te organiseren. Dat is gelukt en het resultaat hiervan kunnen we allemaal vanaf 25 maart gaan horen en zien, want op die dag komt het nieuwe album uit. De eerste single van het album, Forever, komt op 31 januari uit.

Kari Jobe vertelt over het album: “Ik ben enorm enthousiast over mijn nieuwe Album Majestic. Mijn passie in dit leven is om mensen in aanbidding te leiden en hun helpen om in de nabijheid van God te komen. Aanbidding verandert de atmosfeer in onze levens en maakt ons bewust van Zijn aanwezigheid werkend in en door ons. Ik zie er naar uit dat mensen met mijn nieuwe liederen over de hele aarde onze majestueuze (Majestic) Koning zullen aanbidden.”

Kari Jobe heeft twee jaar gewerkt aan het album. Bekende worshipleaders als Chris Tomlin, Matt Redman en Paul Baloche schreven mee aan de nieuwe songs. Om het album onder de aandacht te brengen gaat Kari Jobe vanaf februari tot en met april door Amerika touren met de bekende band Rend Collective.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com