Kerrie Roberts komt met nieuwe EP

Kerrie Roberts komt met nieuwe EP

kerrie roberts - my hearts liftedSoul pop zangeres, songwriter en pianist Kerrie Roberts heeft haar langverwachte nieuwe EP My Heart’s Lifted aangekondigd. De EP, die 16 december zal verschijnen via The Fuel Music, bevat vijf energieke popsongs die de emotionele achtbaan van het echte leven weerspiegelen en bedoeld zijn om harten te richten op hetgeen het allerbelangrijkste is, namelijk het eeuwige en onveranderlijke.

Afgelopen week bracht Kerrie de eerste single van de EP, de titeltrack, uit via iTunes. De track is bedoeld als bemoediging voor een iedereen die het hoort. “De EP begint met vreugde, lofprijs en vrijheid,” deelt Roberts. “Vervolgens gaan we verder met een meer reflectief, serieus moment om uiteindelijk dankbaar en met een moment van blijdschap af te sluiten. Ik hoop dat de luisteraars uitgedaagd worden door de waarheid in de liederen en dat ze emotioneel geraakt mogen worden.”

Dat heling van gebroken harten een onderwerp is dat Kerrie erg serieus neemt blijkt zeker ook uit de song Come Back To Life dat gaat over zelfdoding. “Vrienden van mij waren geliefden kwijt geraakt door zelfdoding. Hun wereld werd volledig heen en weer geschud. Voor mijn gevoel praten we veel te weinig over onderwerpen als zelfdoding en ik wil waarheid spreken in situaties als deze. Come Back To Life is vooral gebaseerd op Romeinen 8, waar staat dat de kracht die Jezus uit de dood deed opwekken ook voor ons beschikbaar is. Ik wil mensen die in donkere plaatsen zijn vertellen dat ze niet alleen zijn en dat er een kracht is die hen terug naar het leven kan brengen.”

“Misschien zijn sommige onderwerpen best moeilijk, maar ik vind het niet moeilijk om hierover te zingen of te spreken,” zegt Roberts. “Ik vind het een voorrecht. Ik wil juist spreken in verschillende situaties en ik heb de hoop dat deze songs mensen zullen bereiken en helpen.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com