Kevin Max nog laatste zetje nodig om nieuw album rond te krijgen

Kevin Max nog laatste zetje nodig om nieuw album rond te krijgen

max-kevin-2010jpg-ce5a259ef61cc646_largeSinds Kevin Max afgelopen zomer uit Audio Adrenaline stapte, is hij druk bezig met de opnames en voorbereidingen van zijn solo album Broken Temples. Oorspronkelijk zou het album deze zomer al uitkomen, maar al vrij snel werd de release uitgesteld naar november en nu mikt de zanger op een release begin januari. Om dat te kunnen halen heeft Max echter nog wel wat hulp nodig: maandagavond laat startte hij een Plegde Music-campagne om zijn album gefinancieerd te krijgen.

Over zijn nieuwe album vertelt Kevin Max het volgende: “Broken Temples is een muzikale metgezel op een geweldige reis door de gesteldheid van de mens. We bestaan voor een deel uit zwakheid, onzekerheid, met een dosis oncontroleerbare liefde en hoop in het onmogelijke. Ik hoorde een preek over de “Kinderen van Israël” die door de woestijn dwaalden als een paar gebroken vaten. Dat verhaal zorgde voor de inspiratie voor dit nieuwe album. Niemand van ons is perfect. We zijn allemaal gebroken mensen en hebben de Heilige Geest in ons nodig om ons heel te maken. In de stilte en in het dal van verleidingen, beproevingen en verslagenheid; dat zijn de momenten waarop God tot ons spreekt. Als we elk stukje van ons ego aan onze Schepper geven, dan alleen kunnen we echt vrij en verlost zijn.”

“Door de teksten heen wilde ik de veranderingen laten zien die ik heb meegemaakt doordat God door mijn muziek heen heeft gewerkt. Verlossing is geen woord dat ver van me af staat, ik heb het doorleefd. God heeft mij ontmoet in het dal van mijn eigen verleidingen, falen, onbekwaamheid en twijfels. Ik ben gehard door nederlagen, maar ook door groot succes. We zijn allemaal dus kapotte tempels.”

Op de Pledge Music pagina kun je intekenen voor verschillende prijzen. Naast de standaard pakketen met een digitale download van het album, een fysiek exemplaar van het album en toegang tot exclusieve downloads, kun je ook intekenen voor een exclusieve Broken Temples-gitaar, je welkomstboodschap van je voicemail in te laten spreken door Kevin Max of een dagje met hem golven of naar de film.

De eerste single is al een tijdje uit. Beluister hieronder Infinite met medewerking van Rachael Lampa!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com