Kevin Max stopt met Audio Adrenaline, opvolger bekend

Kevin Max stopt met Audio Adrenaline, opvolger bekend

audioadrenaline2014Kevin Max stopt bij de rockband Audio Adrenaline. Max werd twee jaar geleden aangetrokken om de band opnieuw op te starten, maar nu stopt de zanger alweer. Het besluit werd gisteren bekend gemaakt. De opvolger is ook al bekend: Josh Engler, voormalige zanger van de band Abandon.

De band gaat op vriendschappelijke wijze uit elkaar. Reden voor de splitsing is dat Audio Adrenaline zich meer wil richten op worshipmuziek, terwijl Kevin Max zich meer wil focussen op indie pop/rock muziek. Max onderstreept dat het vooral creatieve verschillen zijn die ervoor zorgen dat de weg nu scheiden, hij staat nog steeds compleet achter de missie van Audio Adrenaline en hij voelt zich vereerd dat hij de opvolger mocht worden van Mark Stuart. Kevin Max blijft ook betrokken bij de Hands & Feet missie van de band. Hiermee zet de band zich in voor wezen en verlaten kinderen in Haiti.

Audio Adrenaline gaat dus door met nieuwe zanger Josh Engler. Ze zullen onder meer de vaste band worden tijdens de Aquire The Fire conferenties. Kevin Max brengt binnenkort een nieuw solo album uit, met nummers die hij in eerste instantie voor het nieuwe Audio Adrenaline album geschreven heeft.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com