Kort gospelnieuws: Hawk Nelson speelt voor wedding crashers en tobyMac gaat kwijlend door het leven

Kort gospelnieuws: Hawk Nelson speelt voor wedding crashers en tobyMac gaat kwijlend door het leven

Hawk Nelson komt onaangekondigd langs op een bruiloft, Colton Dixon doet schokkende ontdekkingen op het strand en een aantal bijzondere momenten tijdens wat concerten. Dit is het muzieknieuws wat je nog miste deze week. 

Hawk Nelson - Wedding CrasherIk kan me voorstellen dat je niet zo blij bent met ongenode gasten op je bruiloft, maar als de leadzanger van Hawk Nelson ineens voorbij komt vind je het waarschijnlijk niet zo erg. Het overkwam Mack en Sherry vorige week, toen Jon Steingard ineens langs kwam en hen verraste. Hij speelde het nummer Words op de bruiloft voor hen.

Group 1 Crew krijgt positieve feedback op hun nieuwe shows. Frontman Manwell Reyer vertelde dat een bewaker hem benaderde na een concert en hem complimenteerde dat de band zulke mooie positieve boodschappen heeft. Dat in tegenstelling tot zo veel andere rapconcerten, waarbij veel vuile taal komt kijken en vrouwen worden afgeschilderd als lustobjecten. Manny was enthousiast hierover en verteld dat, of de bewaker zich er nu wel of niet bewust van was, hij Jezus ziet in dat wat Group 1 Crew doet.

Ander bijzonder concertnieuws komt van for King & Country. Tijdens een concert bij de Ryman Auditorium zat een drie jaar oud meisje in het publiek, wat al twee keer kanker heeft overwonnen in haar korte leven. Handen hoog in de lucht zong ze mee met het nummer Schouders, een nummer dat heel veel betekent in haar familie.

CKmjgIFWwAAhEwzDe Nederlandse band LEV is druk bezig met de opnames van hun nieuwe album Morgen Dans Je Weer wat deze oktober moet uitkomen. Maar omdat het zomer is, worden de laatste opnames in een vakantiehuisje gedaan. Matrassen tegen de muur voor het geluid en gaan!

De worship rockers van Seventh Day Slumber zijn druk bezig met de opnames van hun nieuwe studio album en deze week kregen ze wat versterking. Kevin Young, leadzanger van Disciple, zingt mee op één van de nieuwe tracks.

Zanger Jason Crabb is vooral in Amerika erg bekend door zijn country/gospelsongs en zijn werk samen met het Brooklyn Tabernacle Choir. Zijn woonplaats Beaver Dam heeft de zanger nu geëerd door een nieuwe straat de Jason Crabb Drive te noemen.

news_img_f_1437651093Ryan Stevenson heeft altijd al een goede band gehad met zijn mentor tobyMac. De twee hebben diverse nummers samen gemaakt waaronder de hit Not Forgotten. Nu heeft Ryan afgelopen week net een nieuw hondje gekregen en heeft besloten het hondje te vernoemen naar zijn vriend tobyMac.

Hou je van muziek van Hillsong, Francesca Battistelli en for King & Country? Dan heb je waarschijnlijk ook genoten van de nummers van Mia Fieldes, die veel nummers voor deze artiesten heeft geschreven, bijvoorbeeld de for King & Country-hit The Proof of Your Love en He Knows My Name van Francesca Battistelli. De schrijfster stapt nu zelf weer achter de microfoon, zes jaar nadat ze haar eerste cd in eigen beheer heeft uitgebracht. Haar nieuwe EP Ashes is nu verkrijgbaar.

Colton Dixon liep laatst over het strand en ontdekte dat iemand de kreet “God’s Not Dead” in het strand had geschreven. De kreet, natuurlijk bekend van de megahit van de Newsboys, is ook de titel van een film die vorig jaar uitkwam en op dit moment wordt het tweede deel gefilmd. Om deze reden schreven Colton en zijn vrienden een grote 2 naast de kreet. Een betere promotie kan deze film niet krijgen!

 

Eén gedachte over “ Kort gospelnieuws: Hawk Nelson speelt voor wedding crashers en tobyMac gaat kwijlend door het leven

  1. Kleine opmerking over het Mia Fieldes:

    Ik zou de tekst ietwat veranderen als ik jullie was.

    Voorbeeld:

    ‘De schrijfster stapt nu sinds het uitbrengen van haar debuutalbum ‘There’s A Reason’ uit 2009 zelf weer eens achter de microfoon.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com