Laatste artiesten EOJD 2015 bekend gemaakt

Laatste artiesten EOJD 2015 bekend gemaakt

Royal-Tailor_3Dsmall1Twee nieuwe namen voor de line-up van de EO-Jongerendag 2015: Royal Tailor en Draw The Parade. Samen met Switchfoot en Hillsong Young & Free zijn dit de bands die dit jaar zullen optreden.

Royal Tailor

Royal Tailor ontstond ergens in het midden van de 00’s, toen bandleden Tauren Wells (zang), DJ Cox (gitaar), Blake Hubbard (bas) en Jarrod Ingram (drums) elkaar leerden kennen op een bijbelschool in Indiana. Al snel begonnen ze samen te musiceren en hielpen ze jonge muzikanten in het maken van worshipmuziek. In 2009 bracht de band de Love Like This EP uit, gevolgd door hun eerste volledige album Black & White (2011) en het album Royal Tailor (2013). Beide album werden genomineerd voor een Grammy Award, de belangrijkste muziekprijs in Amerika.

Royal Tailor maakt een mix van pop, rock, R&B en worship en dat zorgt ervoor dat het publiek zowel kan dansen als worshippen. Een prima combinatie, dachten wij zo. Wij kijken in ieder geval al erg uit naar hun optreden op 6 juni.

Royal Tailor – Ready Set Go

Draw The Parade

Een Nederlandse band op de EO-Jongerendag, dat gebeurt niet vaak. Een paar jaar geleden stond Trinity op de planken van het Gelredome en in een verder verleden traden ook Gerald Troost en Ralph van Manen op, maar toch blijft een act van eigen bodem iets bijzonders. Het is dan ook niet iedere band gegeven om een vol stadion te kunnen bespelen. Of Draw The Parade dat wel kan? Daar zijn wij absoluut van overtuigd. Al jaren treedt Draw The Parade op in binnen- en buitenland en overal waar het zestal haar tent opslaat, gaat het dak eraf. Want met hun zelfbenoemde parade-pop (vrolijke, dansbare muziek met blazers) is het haast onmogelijk om stil te blijven staan. Komt dat zien!

Draw the Parade – Tricks and Traps

Bron:Beam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com