Laatste artiesten Festival3:16 bekend gemaakt

Laatste artiesten Festival3:16 bekend gemaakt

De laatste namen voor het avondprogramma van Festival316 zijn bekend! Hanne de Vries, The Abrams Brothers en Het Vreemdelingencollectief treden op 24 mei 2014 op tijdens Festival316 en maken de line-up compleet.

Hanne de Vries
hanne1kleinerHanne de Vries is een jonge aanbiddingsleider met een eigen band die mensen met zijn muziek iets van God wil laten ervaren. Hanne zingt Nederlands- en Engelstalige worshipsongs over het geloof en zijn liefde en bewondering voor God. Op zijn website schrijft hij: ‘God is de bron van het leven, mijn Schepper, de basis van alles. En daar zing ik over en getuig ik van.” Voor Hanne de Vries is Festival316 niet zijn eerste grote festival, de afgelopen jaren stond hij twee keer op het podium van Opwekking. Ook was hij vorig jaar te zien op de EO-jongerendag in de worshipband.

The Abrams Brothers
De twee Canadese ‘troubadours’ en broers James en John Abrams vormen samen The Abrams AbramsBrothersNEW538Brothers. De jonge mannen (19 en 22 jaar) staan al op het podium sinds hun kindertijd, beide groeiden op in een bekende Canadese bluegrassfamilie en begonnen al met muziek maken toen ze 7 en 10 jaar oud waren. Hun muziek wordt beschreven als ‘newgrass’, een mix van bluegrass, folkrock en country. Gitaren, zang, keyboard, percussie, violen en de mandoline, de broers halen qua instrumenten alles uit de kast op het podium. Nieuwgierig geworden naar de sound van dit duo? The Abrams Brothers coverden een aantal jaar het bekende nummer ‘Vida la Vida’ van Coldplay en maakten ere en country-en bluegrassnummer van.

Het VreemdelingenCollectief
Vreemdelingen collectief - opnames videoclip Niet van hierWat moet je je voorstellen bij Het VreemdelingenCollectief? Een wat vreemde eend in de bijt, zoals de naam al een beetje zegt, want het is niet alleen maar een band. Het VreemdelingenCollectief omschrijft zichzelf als een samenwerkingsverband tussen muzikanten, beeldend kunstenaar en schrijvers. ‘Om met teksten, beelden en muziek uiting te geven aan gedachten en gevoelens. Aan een wereld die tastbaar is, maar toch ook weer niet.’ Het publiek kan op Festival316 een inspirerend programma vol bezinning verwachten van Het VreemdelingenCollectief. Dat programma bestaat natuurlijk uit muziek, maar ook uit grafische projecties en korte overdenkingen.  De muziek van Het VreemdelingenCollectief is vooral Nederlandstalig en poëtisch en gaat over de persoonlijke beleving van het geloof in God. De muziekstijl is een mix van onder andere pop, rock en singer-songwriter. Het debuutalbum van Het VreemdelingenCollectief kwam vorig jaar april uit en heet Niemandsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com