Lauren Daigle komt met eerste kerstalbum

Lauren Daigle komt met eerste kerstalbum

beholdHet succes van Lauren Daigle houdt niet op: ze won maar liefst 3 Dove Awards, nam een Billboard Music Award mee naar huis en had bijna een Grammy in haar kast staan. Haar singles bereiken de hoogste regionen van de hitlijsten en van haar debutalbum zijn al bijna 400 duizend exemplaren verkocht, wat betekent dat Daigle de snelstverkopende nieuwe christelijke artiest is van de afgelopen 10 jaar. Cijfers om jaloers op te zijn. En om daar een gevolg aan te geven komt Lauren nu met haar tweede album: een kerstalbum wel te verstaan.

Het album Behold is een kerstalbum in de stijl van Lauren’s geboorteplaats New Orleans. Het staat bol van jazz versies van bekende kersthits als Silent Night, Have Yourself A Merry Little Christmas en What Child Is This maar ook wat nieuwe nummers zoals Light Of The World.

Lauren vertelt: “New Orleans heeft zijn cultuur diep in mijn leven gegrift. Ik ben verliefd geworden op culturele levendigheid en het geluid van New Orleans Jazz. Deze stad maakt mij gelukkig en ik hou er elke keer als ik terugkeer steeds meer van. Het was mijn droom om een plaat als deze te maken. Ik hoop dat als je hiernaar luistert je vol bewondering raakt van het wonder van Christus, dat vrede je huis en geest vult en dat je rust vindt te midden van alle drukte. En bovenalles hoop ik dat Jezus op deze klanken de harten binnenrijdt van iedereen die het hoort.

Lauren Daigle is de eerste die dit jaar bekendmaakt te komen met een kerstalbum. De kerstalbums worden traditiegetrouw in de zomer opgenomen en komen in oktober uit. Verwacht de komende weken dus nog meer kerstnieuws, ook al is het pas augustus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com