Lauren Diagle brengt langverwacht debuutalbum uit

Lauren Diagle brengt langverwacht debuutalbum uit

Al vaak is ze bij Gospelsound gedraaid en we hebben het in een eerder bericht al genoemd, maar op 14 april komt het debuutalbum van Lauren Daigle uit. Lauren is een van de revelaties op dit moment. Haar album, dat is geproduceerd door Paul Mabury en Jason Ingram, beschikt over 12 nummers, waarvan negen zelf zijn geschreven door Daigle. Het volledige album zal beschikbaar zijn op alle muziek retail en online verkooppunten.

Lauren Diagle - How Can It Be“Het is zo’n vervullend gevoel om de release van Lauren’s debuutalbum te zien. Dit is het resultaat van bijna drie jaar werk geweest,” zegt Steve Ford, Vice President van Marketing, Centricity Music. Lauren Daigle brak door in het tvprogramma American Idol, waarin ze opviel door haar stem, die erg lijkt op die van de Britse zangeres Adele. In haar muziek wil Daigle vooral mensen naar God brengen. Daigle is genomineerd als Beste Nieuwe Artieste in de K-Love Fan Awards. Lauren heeft hard gewerkt aan het ontwikkelen als artieste. Dit is het resultaat van al dat harde werken.

Ze heeft al veel succes gehad met haar eerste nummers.

Het nummer ‘First’is gebaseerd op Matteüs 6:33: Zoek liever eerst het koninkrijk van God en zijn gerechtigheid, dan zullen al die andere dingen je erbij gegeven worden. Andere nummers gaan onder andere over hoe we rust vinden door Christus en hoe Hij onze kracht elke keer weer vernieuwt. ‘Loyal’ vertelt hoe de liefde van Christus is, Hij zal ons nooit verlaten. Dit is slechts een greep uit de hoeveelheid prachtige tekst. Wat mij is dit album nu al een groot succes.

‘How Can It Be’ Album lijst:
1. First
2. How Can It Be
3. Trust In You
4. My Revival
5. Loyal
6. Power To Redeem (featuring All Sons & Daughters)
7. Here’s My Heart
8. O’ Lord (album version)
9. I Am Yours
10. Come Alive (Dry Bones)
11. Salt And Light
12. Once And For All

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com