Lecrae komt in mei naar Nederland

Lecrae komt in mei naar Nederland

Hij timmert de afgelopen tijd flink aan de weg in Amerika, maar maandag 18 mei komt de christelijke rapper Lecrae naar Nederland! De hiphopper staat dan in de Melkweg. Dit liet de Amsterdamse popzaal vanmiddag exclusief weten aan de BEAM.

LecraeHoewel Lecrae bekend staat als christelijke rapper, is zijn talent zeker niet alleen in de christelijke muziekscene bekend. Lecrae is met zijn nummer ‘All I Need Is You’ genomineerd voor een Grammy in de categorie ‘Best Rap Performance’. Lecrae strijdt tegen onder andere tegen Eminem en Drake. De Grammy’s zijn de belangrijkste muziekprijzen van de Verenigde Staten en worden 8 februari 2015 uitgereikt.

Europa
Lecrae is een man van uitgesproken meningen. “Ik ben een donkere jongeman die van hiphop houdt en tegelijkertijd ook van Jezus. Dat maakt me abnormaal,” zei hij onlangs over zichzelf. Hoewel het al eerder bekend was dat Lecrae dit voorjaar naar Europa zou komen, is nu pas officieel bekend dat hij ook een show in Nederland gaat geven.

Voorverkoop
De voorverkoop start woensdag 4 februari om 10.00 uur. Klik hier voor meer informatie. Laat ook andere fans weten, als je naar zijn concert gaat, door hier te klikken.

Lecrae

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com