Lecrae presenteert nieuw album Anomaly

Lecrae presenteert nieuw album Anomaly

lecrae - anomalyDe nieuwe familierol die Lecrae heeft, heeft ook zijn muziek veranderd. “Vroeger waren mijn teksten heel theologisch van aard, nu gaat het meer over dingen dichter bij huis. Daar is niet iedereen even enthousiast over,” verteld de rapper. Maar Lecrae is gewend aan kritiek en gebruikt dat nu om mensen te bereiken die hetzelfde meemaken. Zijn nieuwe cd Anomaly welke 9 september uit is gekomen, staat vol met boodschappen om mensen te bemoedigen die op de rand van de samenleving leven.

Volgens Lecrae staan er veel parels op het nieuwe album. “Dirty Water” gaat over de watercrisis in de wereld en de raciale spanningen die daardoor veroorzaakt worden. “Good, Bad, Ugly” is een persoonlijk nummer en beschrijft Lecrae’s herinneringen aan hoe hij zijn toenmalige vriendin onder druk zette om een abortus te ondergaan. “Ik beschrijf de pijn die dat veroorzaakt heeft”, vertelt de rapper.

Qua sound is de rapper erg zeker. Vroeger was Lecrae erg aan het zoeken naar zijn stijl en aan het uitzoeken wat hij nou eigenlijk aan het doen was. “Ik verschool me eigenlijk achter Jezus. Bij dit album heb ik iets meer wijsheid. Ik weet nu genoeg dat ik het niet allemaal weet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com