Lecrae terug naar Nederland voor optredens in Zwolle en Amsterdam

Lecrae terug naar Nederland voor optredens in Zwolle en Amsterdam

Maak een lijst met de allergrootste artiesten van dit moment en Lecrae zal er op staan. De Amerikaanse hiphop artiest heeft korte metten gemaakt met records, grenzen tussen genres en vooroordelen. Het leverde hem ook veel fans op in Nederland, die er als de kippen bij zullen zijn als Lecrae terugkeert naar ons land, op 9 en 10 juli in Zwolle en Amsterdam!

Lecrae is een unieke artiest. Zijn succes is indrukwekkend als je alleen al naar de cijfers kijkt. Twee GRAMMY Awards, zeven Dove Awards en nummer 1 in de Billboard Album 200 (met zijn album ‘Anomaly’). Belangrijker dan de cijfers is de persoon en diens boodschap. En daar blijkt Lecrae des te indrukwekkender. Niet alleen zijn vliegensvlugge raps en confronterende, eerlijke teksten zijn een handelsmerk; ook zijn inzet als rolmodel en spreekbuis voor sociale thema’s maken indruk. Muziek is nooit ‘leeg’ als het aan Lecrae ligt. Hij is een van de meest creatieve artiesten van dit moment; zijn recente album ‘Church Clothes’ is nog maar net verschenen of een vervolg voor dit jaar staat alweer gepland. De rapper wordt dit jaar ook een boekschrijver; zijn biografie ‘Unashamed’ verschijnt deze zomer.

Vorig jaar maakte Lecrae zijn langverwachte debuut op Nederlandse bodem. Dat concert bleek een schot in de roos; het optreden was in mum van tijd uitverkocht. Daarom krijgen de fans nu een uitgebreider vervolg.

Op 9 juli 2016 geeft Lecrae een optreden in Hedon, Zwolle en op 10 juli 2016 in de Melkweg in Amsterdam.

Vanwege de verwachte grote belangstelling raadt de organisatie aan, tijdig te reserveren.

Kaartjes kunnen hier worden gereserveerd.

Bron: http://www.events4christ.nl/tours/lecrae-2016/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com