Legendarische christelijke band 4Him komt met reünietour

Legendarische christelijke band 4Him komt met reünietour

promo-imageHet is dit jaar 25 jaar geleden dat de band 4Him is begonnen en dat gaan de mannen vieren! De band komt voor het eerst sinds een paar jaar weer bij elkaar om een reünietour te houden.

In die 25 jaar heeft de band precies 25 nummer 1 hits gehad. Bekende hits van de band zijn Basics Of LifeFuture Generations en Where There Is Faith. Nummers die ook nog veel op bijvoorbeeld Groot Nieuws Radio te horen zijn. De muziek kenmerkte zich in de eerste jaren vooral door grote orchestrale arrangementen gemixt met popinvloeden en later lag de nadruk wat meer op accoustische pop.

Mark Harris, één van de bandleden, zegt: “We zijn alle vier zo enthousiast om dit najaar samen weer te touren om 25 jaar 4Him te vieren. Het is moeilijk te geloven dat het al zo lang geleden is dat we samen voor het eerst gingen touren. Door de jaren heen hebben we tijdens het touren zulke mooie vriendschappen en herinneringen opgebouwd. We kijken er naar uit om dit najaar om de liedjes en verhalen van 4Him weer te delen, met oude en nieuwe vrienden.”

De 25 Year 4Him tour zal in september, oktober en november langs 11 Amerikaanse steden trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com