Live favorite Newworldson geeft optredens in Veenendaal en Dordrecht

Live favorite Newworldson geeft optredens in Veenendaal en Dordrecht

Om het publiek bij je debuut op een Hollands podium al enthousiast te krijgen, moet je van goede huize komen. En als je vervolgens een favoriete live act wordt voor wie Nederland als een tweede thuis voelt, dan wordt een concert des te specialer. Newworldson heeft die klasse en die reputatie. Des te meer goed nieuws dus dat de ongeëvenaarde gospel-soul groep op 8 en 9 juli terugkeert naar Nederland, voor twee concerten in Veenendaal en Dordrecht.

Er zijn meer dan genoeg bands die live een goede show weten neer te zetten, maar Newworldson behoort tot het zeer selecte groepje artiesten dat je de muziek echt laat voélen. Niet alleen traditionele gospels worden met een tomeloze energie gebracht; ook de eigen liedjes zoals ‘Salvation Station’ en ‘Working Man’ zijn inmiddels live favorieten geworden. De bandleden zijn stuk voor stuk musici van wereldklasse, die dan ook regelmatig met topartiesten spelen. Aan ervaring en beleving dus geen gebrek!

Newworldson reist de hele wereld over met haar aanstekelijke mix van gospel, soul en funk. Nu de band is uitgebreid met de blazersectie van The Chops Horns, komt de visie van oprichter en zanger Joel Parisien nog meer tot leven. Newworldson speelt niet alleen de muziek, maar laat je door die muziek heen iets ervaren van de vreugde in de boodschap.

Eerder stond Newworldson al op de EO Jongerendag, het Xnoizz Flevo Festival, Festival316 en het 4e Musketier Event. Losse optredens op kleinere podia werden ook legendarisch. Dat juist de Europese concerten goed uitpakken, bleek wel toen de band de opnames van haar recente tour gebruikte voor het live album ‘All The Way Live’ (NEEMA/Ecovata).

Voor de liefhebbers van betere gospel, soul en funk zijn de optredens op 8 en 9 juli een uitgelezen kans om dit feest mee te vieren.

  • 8 juli – De Basiliek, Veenendaal
  • 9 juli – Bonfire, Dordrecht

Meer informatie en tickets: events4christ.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com