Manafest gaat opnieuw samenwerken met frontman TFK

Manafest gaat opnieuw samenwerken met frontman TFK

ManafestManafest gaat op zijn nieuwe album Reborn opnieuw samenwerken met Trevor McNevan, de frontman van de band Thousand Foot Krutch. Ze schreven samen het nummer Shine. Dat heeft Manafest laten weten in zijn nieuwsbrief.

Het is niet de eerste keer dat Manafest samen werkt met de frontzanger van de rockband. Trevor was degene die Manafest ontdekte in 2002 en ervoor zorgde dat hij een platencontract kreeg. Daarnaast zong de rockster al 5 keer eerder mee op een nummer van Manafest, waaronder de grote hit Every Time You Run en de huidige single Diamonds.

Manafest is op dit moment druk bezig met de opnames van zijn negende studioalbum Reborn.  Naast Trevor McNevan werken ook Shonlock, Soul Glow Activatur (ex-frontman van Family Force 5) en rapper Tadashii mee aan het album. Het is voor het eerst dat Manafest een album in eigen beheer uitgeeft. Daarvoor heeft de rapper een Pledgemusic campagne gestart, om het album te financieren. Bedoeling is dat het album in de loop van augustus uitkomt. 5 procent van de opbrengst gaat ook naar onderzoek voor epilepsie, een ziekte waar de zus van Manafest aan lijdt.

De rapper staat op 14, 15 en 16 augustus ook in Nederland op het podium. Manafest is dan één van de headliners op het Gracelandfestival op de Betheld in Zelhem. Kaartjes daarvoor kosten 95 euro en kun je hier kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com