Martin Brand komt met “meest persoonlijke album tot nu toe”

Martin Brand komt met “meest persoonlijke album tot nu toe”

Martin Brand - Leef VandaagVolgende week komt het nieuwe album van Martin Brand Leef Vandaag uit. Het is een dierbaar album voor de zanger en ook het meest persoonlijke album wat hij tot nu toe heeft gemaakt.

“De meeste teksten voor deze cd zijn ontstaan in de meest indrukwekkende tijd van mijn leven,” vertelt Martin Brand. “Na een aantal hartstilstanden in 2012 en 2013. Een periode waarin niets meer zeker leek te zijn. Ook mijn geloof werd aardig geschudt in deze jaren. Toch is God vandaag meer dan ooit mijn basis en rots voor mijn leven. Ik begrijp Hem meestal niet, maar vertrouw Hem wel. Heb maar weinig echt in de hand, maar ben wel volledig in Zijn hand. Dat geeft rust. Het album ‘Leef Vandaag’ is een verzameling eerlijke en toegankelijke liedjes rondom levenslust, hoop, dankbaarheid, gezinsleven, verlangen naar meer Leven van God.”

Onderdeel van het album is een bijzonder duet met zangeres Elise Mannah. In mei en juni gaan de artiesten samen touren. De artiesten komen dan langs Gouda (16 mei), Emmeloord (30 mei), Apeldoorn (27 juni) en Leeuwarden (28 juni). Kaartjes kosten slechts 12,50 per stuk en zijn hier verkrijgbaar.

Hieronder kun je vast wat fragmenten van nieuwe nummers van Martin Brand horen. Heb je de smaak te pakken dan kun je vervolgens hier een exemplaar van het nieuwe album Leef Vandaag bestellen voor 14,50!

zonneklaar_elisemannahn-e1429260726686

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com