Martin Smith brengt ‘God’s Great Dance Floor’ terug naar Nederland

Martin Smith brengt ‘God’s Great Dance Floor’ terug naar Nederland

Martin Smith zette vorig jaar een grote stap in zijn muziekleven. Of beter gezegd; twee grote stappen. Zijn solo albums ‘God’s Great Dance Floor Step 1’ en ‘God’s Great Dance Floor Step 2’ herintroduceerden de Brit, ooit zanger van en drijvende kracht achter Delirious?, als één van de meest aansprekende worship schrijvers en aanbiddingsleiders ter wereld. Met grootse, enthousiast ontvangen concerten ging Nederland ook overstag. In november van dit jaar wordt ons land opnieuw ‘God’s Great Dance Floor’, als Martin Smith met complete band twee optredens verzorgd in Zwolle en Rotterdam.

Martin Smith heeft al een onuitwisbaar stempel op aanbiddingsmuziek gedrukt. Hij schreef liederen als ‘I Could Sing Of Your Love Forever’ en ‘Majesty’ die dankzij Delirious? de wereld over gingen. Sinds het stoppen van Delirious heeft Smith een nieuwe periode in zijn leven uiteindelijk weer in muziek verwerkt.

En wat voor muziek! ‘God’s Great Dance Floor’ wordt algemeen beschouwd als frisse, nieuwe aanbiddingsmuziek die zich kan meten met het beste dat Delirious te bieden had. Niet voor niets hebben artiesten als Chris Tomlin, Christy Nockels en Audio Adrenaline al diverse songs van deze projecten opgenomen. En ook Nederland ging opnieuw voor de bijl. Twee jaar geleden was Martin Smith één van de headliners op ‘Symphony Of Life’ van de Evangelische Omroep, waar zijn lied ‘Waiting Here For You’ een hoogtepunt was. Gedurende 2013 presenteerde Smith zijn nieuwe materiaal verspreid over twee albums (God’s Great Dance Floor Step 1’ en ‘God’s Great Dance Floor Step 2’ – uitgave Integrity Music) die hier regelmatig te horen zijn bij bijvoorbeeld de Evangelische Omroep en Grootnieuwsradio.

De optredens in Zwolle (21 november) en Rotterdam (22 november) komen voor de liefhebbers als geroepen; na een gezamenlijk concert met Matt Redman vorig jaar bleek de muziek al dolenthousiaste reacties op te leveren. Ditmaal heeft Martin Smith het podium helemaal voor zichzelf. Met het nieuwe materiaal (en natuurlijk een aantal Delirious-klassiekers tussendoor) is een fantastische avond gegarandeerd!

Martin Smith

Data en locaties:

Vrijdag 21 november 2014

Koningskerk, Zwolle

Zaterdag 22 november 2014

Kom & Zie, Rotterdam

Beide concerten beginnen om 20:00 uur. 

Kaarten kosten € 20,00 in de voorverkoop (€ 25,00 aan de zaal) en zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of 0297-237171. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com