Martin Smith komt naar Den Haag

Martin Smith komt naar Den Haag

Martin Smith komt naar Den Haag met ‘Gods Great Club Tour’

Martin Smith, voormalig zanger van en drijvende kracht achter de gospelband Delirious?, komt donderdagavond 21 mei 2015 naar Den Haag. De Haagse poptempel Paard van Troje zal het décor zijn van zijn meest recente muzikale onderneming: ‘God’s Great Club Tour’. Na een succesvolle clubtour door het Verenigd Koninkrijk komt hij nu de nummers van zijn twee soloalbums ten gehore brengen in de Haagse Hofstad.

De zanger, gitarist en songwriter Smith komt op uitnodiging van Redeemer International Church Den Haag naar het bekende poppodium Paard van Troje. Donderdagavond 21 mei gaan de deuren daar om 19.30 uur open voor een spectaculaire muzikale avond waar hij de zaal gegarandeerd in beweging brengt met zijn rauwe, ongepolijste muziek van zijn twee soloalbums. Smith neemt bovendien zijn volledige band mee.

Een dag later, 22 mei, opent Martin Smith het jongerenprogramma van Opwekking.

Over Martin Smith
Martin Smith is wereldwijd bekend geworden als leadzanger van de christelijke rock- en worshipband Delirious? Smith schreef in die rol veel bekende nummers, zoals ‘I Could Sing of Your Love Forever’, ‘Shout to the North’ en ‘Did You Feel The Mountains Tremble?’. Het leverde de band verschillende Amerikaanse Dove Awards en enkele Grammy nominaties op. Na het stoppen van de Delirious? in 2009 begint Smith aan een periode van bezinning die leidt tot zijn eerste soloalbum: ‘God’s Great Dance Floor – Step 01’. Smith’s nieuwesongs zijn inmiddels al wereldwijd gewild en diverse artiesten, waaronder Christy Nockels, Audio Adrenaline en Chris Tomlin, heeft ze al gecoverd. Ondertussen is zijn nieuwste CD ‘God’s Great Dance Floor – Step 02’ al enige tijd uit en heeft Smith een succesvolle clubtour achter de rug in de UK.

Tickets voor het concert zijn te verkrijgen via de website http://www.truetickets.nl/e/8942/. De zaal is open om 19.30 uur, het concert zelf begint om 20.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com