Matt Maher brengt ‘geinspireerd’album uit

Matt Maher brengt ‘geinspireerd’album uit

Matt Maher heeft alweer zijn 5e studioalbum uitgebracht. Dit in samenwerking met Essential Records/Provident Label Group. Behalve dat het gewonen album verkrijgbaar is, is het nu ook mogelijk de deluxe edition te beluisteren die vijf bonustracks, twee extra live-opnames en een exclusieve variant van het nummer ‘Because He Lives (Amen)’. De titel van het album heet overigens Saints and Sinners.  

‘Because He Lives (Amen)’; het eerste nummer wat al is uitgebracht staat op de bovenste plaatsen in de Amerikaanse top christelijke stations. De liedjes voor Saints And Sinners toen Maher op zoek naar nieuwe inspiratie. Hij zegt zelf dat hij werd aangetrokken toen hij bijbelteksten en citaten aan het lezen was. Hij kwam tot ontdekking dat er spanning is tussen zekerheid en mysteries. Citaten haalde Matt bij onder andere Martin Luther King en Moeder Teresa. “Uiteindelijk zijn alle nummers op het album gebaseerd op citaten, gebeden, teksten en personages in de geschiedenis van de kerk die een diepe nadruk hebben achter gelaten.”, legt hij uit. “Het is goed om te kijken naar hun leven in de context van onze eigen leven, want het geeft ons duidelijkheid in de vele vragen die we in ons leven hebben.”

Artiesten die onder andere hun medewerking aan het album hebben verleend zijn onder meer Paul Moak (Third Day, Mat Kearney), Thad Cockrell, Jon Foreman (Switchfoot), Bo en Bear Rinehart (Needtobreathe)en Jason Ingram.

Matt Maher - Saints And Sinners

Saints And Sinners Inhoud:
-Future Not My Own
-Deliverer
-Glory Bound
-Land of My Father
-Everything Is Grace
-Sons and Daughters
-Firelight
-Instrument
-Abide With Me
-Because He Lives (Amen)
-Rest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com