Matthijn Buwalda komt met nieuw theaterprogramma

Matthijn Buwalda komt met nieuw theaterprogramma

Matthijn BuwaldaKomend voorjaar is Matthijn Buwalda weer in het theater te vinden met zijn nieuwe programma “Straks, als ik geen pijn meer doe”. Een gloednieuw verhaal omlijst door acht nieuwe liedjes over mensen zoals jij en ik in het perspectief van Gods grote verhaal. Ga met Matthijn mee het theater in en kom een avond meegenieten.

Het verhaal begint met een smsje van Joost, een vriend van vroeger, die graag eens bij wil praten. Het gesprek dat volgt lijkt echter meer op biechten dan op bijpraten. Joost heeft meer kapot gemaakt dan hem lief is en zoekt hier een oplossing voor. Die zoektocht blijkt echter over veel meer te gaan dan alleen over Joost. Zijn verhaal staat symbool voor de kerk, een hele generatie en een volk wat duizenden jaren geleden door een woestijn zwierf. Dit leidt tot een avond vol lachwekkende en confronterende situaties. Een verhaal over teleurstelling, hoop en genade. Met elkaar op weg naar “Straks, als ik geen pijn meer doe”.

Matthijn Buwalda gaat in de maanden februari en maart 2015 langs 8 verschillende theaters in o.a. Gouda, Zwolle en Amersfoort. Kijk voor een compleet overzicht en het reserveren van kaartjes hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com