Meer artiesten bekend gemaakt voor BEAM Festival: Alive Again en Jürgen Visser

Meer artiesten bekend gemaakt voor BEAM Festival: Alive Again en Jürgen Visser

Alive AgainEr zijn weer twee nieuwe namen bekend gemaakt voor het BEAM Festival. De Nederlandse band Alive Again en singer-songwriter Jürgen Visser staan op  8 november ook op één van de podia van de Melkweg.

Alive Again
Alive Again maakt poppunk en bestaat uit vijf jongemannen van de Veluwe. In februari 2013 werd de band gestart door Martijn te Flierhaar en Rik van der Meulen, een jaar later werden Stefan van de Gronden, Jeroen Dammers en Job Zijlstra daar aan toegevoegd. “We willen mensen inspireren door gewoon onszelf te zijn: vijf gewone jongens die hun gezamenlijke droom najagen. In het voorjaar van 2014 bracht de band haar debuut-EP uit met de titel Four Words.

jurgen visserJürgen Visser
In zijn tienertijd ontdekte Jürgen Visser dat hij een aardig toontje kan zingen. Toch duurt het tot zijn studententijd voor hij als singer-songwriter het podium betreedt. Begin 2012 besluit hij om van de muziek zijn werk te maken en timmert hij niet onverdienstelijk aan de weg. De muziek die Visser maakt gaan over de meest uiteenlopende zaken, maar zijn het best te omschrijven als songs over geloof, hoop en liefde.

Line-up
Naast Alive Again en Jürgen Visser spelen ook Jamie Grace, The Afters, Leeland, Philippa Hanna, Matthijn Buwalda, The Gentlemen, De Rechtstaat, DJ Kubiks, Draw The Parade, MC Prophet en Ben Cantelon op het BEAM Festival. Eric Samuel Timm, Jurjen van Houwelingen, Henk-Jan Kamsteeg (IJM) en Arjet Borger komen spreken.

Tickets
Kaartjes voor het BEAM Festival kosten 17,50 (inclusief reserveringskosten en verplicht Melkweg-lidmaatschap). Koop je kaartjes HIER.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com