MercyMe komt met nieuw kerstalbum

MercyMe komt met nieuw kerstalbum

Terwijl veel mensen nu op het strand liggen te zonnen, zijn de mannen van MercyMe druk bezig met hun volgende album.  Het album krijgt de originele titelMercyMe, It’s Christmas! Op 9 oktober zal het album uitkomen. Het is na het album The Christmas Sessions, het tweede kerstalbum wat de band zal uitbrengen.  Het nieuwe album is een vervolg op het succes van hun tweede nummer 1 hit, “Flawless” (Billboard’s Christian AC Indicator chart), van hun laatst uitgebrachte album Welcome to the New.

mercyme2015Bijna de hele zomer heeft MercyMe besteed aan het opnemen van MercyMe, It’s Christmas in samenwerking met Brown Bannister. Of ze er blij mee zijn of niet, maar hun vorige kerstalbum werd gebruikt bij het Amerikaanse praatprogramma The Tonight Show en bij de jaarlijkse Disney parade tijdens Kerst. MercyMe, It’s Christmasis een combinatie van klassieke nummers, in combinatie met actieve en bekende ‘MercyMe’ nummers.

Terwijl de band vol met het nieuwe album bezig is, is hun laatste album Welcome to the New een groot succes. Onder meer een Grammy en Billboard Music Award nominatie en plek 4 op de Billboard 200 hebben ze alleen al met dit album bereikt. Ook op het gebied van videoclips zijn ze razend populair. Alleen al het nummer ‘Shake’ werd al meer dan 2 miljoen keer bekeken! Ook hun laatst uitgebracht clip is al een daverend succes. Hier kun je de clip bekijken. Ook hun nummer ‘Shake’ kun je hieronder bekijken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com