MercyMe presenteert nieuw album: “Welcome to the New”

MercyMe presenteert nieuw album: “Welcome to the New”

MercyMe - Welcome To The NewMercyMe eindigde 2013 met een knaller, toen hun nieuwste single Shake uitkwam. Fans en critici reageerde erg enthousiast op het pakkende nummer. De band is dan ook erg trots om nu hun nieuwe album Welcome To The New aan te kondigen, wat op 8 april uitkomt.

Het is het achtste studioalbum van de band, die in 2001 doorbrak met het prachtige nummer I Can Only Imagine. Leadzanger Bart Millard zegt over het album: “Ik ben nu 41 en begin eigenlijk pas te ontdekken wie ik ben in Christus. Ik groeide op in een omgeving waar over het algemeen geldt: hoe harder je je best doet, hoe meer God van je houdt. Maar twee jaar geleden herinnerde een vriend mij er aan dat je geen grotere dingen kunt doen om ervoor te zorgen dat Christus van je houdt dan hetgeen Hij al voor jou heeft gedaan. Nog sterker: ik kan niets doen om deze relatie te saboteren of van Zijn hand te worden geplukt. In andere woorden: al het werk is al gedaan aan het kruis en ik kan dat niet verknoeien. Dit is geen nieuwe fase in mijn leven, dit is mijn leven. Sinds ik dit weer ontdekt heb, is alles weer veranderd. Ik wil deze boodschap delen met iedereen die het wil horen en de eerste zijn om hen te verwelkomen in hun nieuwe leven (Welcome them to the New)”.

Het nieuwe album Welcome To The New met de eerste single Shake is vanaf 8 april verkrijgbaar.

Bekijk hier de leuke clip bij het nummer Shake!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com