Na twee maanden eindelijk nieuwe cd van de maand… maar welke?

Na twee maanden eindelijk nieuwe cd van de maand… maar welke?

CD van de Maand JuniNa jullie twee maanden van de nieuwe cd van de Newsboys te hebben laten genieten is het nu écht de allerhoogste tijd voor een waardige vervanger. Er zijn de afgelopen twee maanden weer veel goeie albums uitgekomen en de vraag is nu: wat willen jullie in de maand juni elke week horen bij Gospelsound? Lees snel verder waar je uit kunt kiezen en breng je stem uit! Zondag om 12.00 uur maakt Martine de uitslag bekend in een nieuwe aflevering van Gospelsound.

jordan-felizJordan Feliz – The River
De nieuwkomer van deze maand. Een jaar geleden kwam zijn eerste single The River uit. Een heerlijk vrolijk nummer waarbij het onmogelijk is om stil te blijven staan. En nu is eindelijk het eerste complete album van Jordan Feliz uit. De artiest is oorspronkelijk begonnen in een hard-rock band, maar daar hoor je nu helemaal niets van terug. Het album bevat duidelijk wat pop en r&b invloeden, maar kun je niet echt direct in een hokje plaatsen. Minpuntjes zijn dat de teksten soms wat cliché zijn, maar als je houdt van originele artiesten qua muziek is dit zeker de moeite waard om op stemmen.

 

t2qP-tzN1QsPhil Wickham – Children Of God
Het scheelde niet veel of we hadden nooit meer nieuwe muziek van Phil Wickham gehoord. De zanger kreeg anderhalf jaar geleden stem problemen, onderging een operatie en de mogelijkheid was dat hij nooit meer zou kunnen zingen. Juist in díe periode scoorde Wickham zijn grootste hit ooit This Is Amazing Grace. Hij begon te twijfelen aan wie hij was, raakte gestresst en depressief. Maar God sprak direct tot Phil en herinnerde hem eraan dat God zijn Vader is, hij een Kind van God is en dat Hij van hem houdt. De meeste nummers op het nieuwe album Children Of God zijn voortgekomen uit die gebeurtenis en die waarheid. Phil maakt niet-standaard worship muziek, maar wel muziek die je herkend en makkelijk mee kunt zingen. Een van de meeste ondergewaardeerde worshipleaders van Amerika die, zelfs als je niet zo van worship houdt, gewoon erg goeie muziek maakt.

1463205110_coverPhilippa Hanna – Speed Of Light
Het laatste album van de Britste Philippa Hanna kwam alweer drie jaar geleden uit. Through The Woods was een magisch album en het zorgde ervoor dat veel verschillende (seculiere) artiesten, zoals Lionel Richie en Leona Lewis, de zangeres meevroegen om te touren. Het nieuwe album Speed Of Light is opgenomen in Nashville, Amerika, waar de zangeres ook naar toe gaat verhuizen. Philippa Hanna heeft een schitterende stem en schreef veel van de nummers zelf. Extra toevoeging is nog een gastrol voor Kevin Max, die bij één van de nummers meezingt. Als je houdt van lekkere popnummers en schitterende ballads met een mooie vrouwenstem is dit deze maand jouw cd.

trinity-desert-rainTrinity – Desert Rain
Moet ik deze band echt nog introduceren? Drie broers en een vriend (en soms ook een Afrikaanse vrouw) die vrolijke wereldmuziek maken. Dat is Trinity. De muziek zorgt ervoor dat de meeste mensen niet stil kunnen blijven zitten en met een blij gevoel weer naar huis gaan. Trinity opent de maand juni met een groot concert op de EO Jongerendag, dus wat dat betreft is er geen betere manier de maand te vervolgen dan als cd van de maand bij Gospelsound.

Wat gaat het worden? Nieuwkomer Jordan Feliz, worshipleader Phil Wickham, Britse Philippa Hanna of Peruvaanse Nederlandse Trinity? Breng hier onder je stem uit en luister zonder om 12 uur naar Gospelsound!

[socialpoll id=”2364601″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com