Nieuw album en concerttour LEV

Nieuw album en concerttour LEV

Met enthousiasme willen we je laten weten dat ons nieuwe album (bijna) klaar is!  Op 1 september 2017 verschijnt ‘Tussen Vrees en Veiligheid’. Na de mooie reacties op het vorige album ‘Morgen dans je weer’, hopen we met 12 nieuwe Nederlandstalige liederen opnieuw een verhaal te brengen waarmee we mensen mogen bemoedigen en inspireren. Veel van de liederen zijn ontstaan naar aanleiding van wat wij zien gebeuren in de wereld om ons heen. Een wereld die soms in brand lijkt te staan en die ons angstig kan maken. Hedendaagse thema’s, die ons hart raken. Het nieuwe album brengt een boodschap van hoop over onze God, die perspectief en veiligheid biedt in alle onrust, zowel in de wereld als in onszelf.

Op 16 september vieren wij het verschijnen van het nieuwe album met een bijzondere en exclusieve albumpresentatie. En jij kan daarbij zijn! Luisteren naar de nieuwe muziek en verhalen, onder het genot van een hapje en drankje, op een unieke en sfeervolle locatie in Kamerik. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!
Aansluitend organiseren we vijf concerten door het land. Tijdens deze concerten laten we je kennis maken met de nieuwe muziek en willen we het verhaal van ‘Tussen Vrees en Veiligheid’ samen met jou beleven. Het zal een avond zijn zoals je van LEV gewend bent; luisteren naar nieuwe muziek, omlijst met verhalen, maar zeker ook afgewisseld met de bekende liederen, die je van harte kunt meezingen! Kom langs op een van de avonden om samen te zingen, te luisteren en te beleven. Meer informatie vind je hier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com