Nieuw album Kim Walker-Smith

Nieuw album Kim Walker-Smith

kim-walker-smith

Het is al weer bijna december en dus tijd voor kerst. De artiesten zijn hier al mee bezig en er beloven dan ook weer kerst cd’s aan te komen. Zoals de nieuwe cd van Kim Walker-Smith. Afgelopen week heeft Kim Walker-Smith (bekend van Jesus Culture) haar eerste kerst album uitgebracht onder de naam ‘When Christmas Comes’. Het album is geproduceerd bij Jeremy Edwardson die al eerder albums produceerde voor Michael W. Smith, Kari Jobe en Jesus Culture. Ookal heeft Kim Walker-Smith al meerdere albums uitgebracht, is dit pas haar tweede studioalbum, aangezien haar andere albums live opnames waren. ‘De reden dat ik altijd live albums opneem is omdat we proberen het moment tijdens de worship te vangen, maar met dit… het is anders. We maken altijd iets leuks en creatiefs, maar een album dat nog steeds met worship te maken heeft. Ik wilde dit keer een mix van nummers wat beide heeft, waarin ik mijn liefde voor worship kon uit, maar ook nummers die leuk zijn en deel zijn van kerst, een deel van die magische kerst herinneringen’ zoals de zangerers zelf zegt.

Het album het algemeen bekende en gerespecteerde kerstnummers, maar ook één origineel nummmer, ‘Tell Me The Story’ wat geschreven is bij Anthony Skinnder. Alle 17 nummers die op het album staan roepen jeugdherinneringen op bij Kim Walker-Smith. Haar favorietste nummer van het album is ‘Rudolp the Red-Nosed Reindeer’. Toen ze klein was deed ze mee aan een kers musical op school en de avond voor het grote optreden kreeg ze een rendier cadeau, en deze gebruikt ze nog steeds elk jaar met kerst om haar huis te versieren.

Ze hoopt dat de cd een jaarlijks terugkerende cd wordt in de huizen waar kerst wordt gevierd en dat het een herkenbare cd wordt en dat deze herinneringen aan kerst oproept.

‘When Cristmas Comes’ SetList:
1. Tell Me the Story of Jesus
2. Silent Night
3. Angels We Have Heard on High
4. It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas
5. I’ll Be Home for Christmas
6. The First Noel
7. Away in a Manger
8. Have Yourself a Merry Little Christmas
9. Let It Snow
10. O Come, O Come, Emmanuel
11. O Come All Ye Faithful
12. O Holy Night
13. Carol of the Bells
14. Winter Wonderland
15. Rudolph the Red-Nosed Reindeer
16. White Christmas
17. The Christmas Song

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com