*Nieuw* Artiest van de uitzending- Matt Redman

*Nieuw* Artiest van de uitzending- Matt Redman

”Redman is een van de bekendste aanbiddingsleiders Verschillende artiesten, zoals Michael W. Smith, Rebecca St. James en Tree63 hebben nummers van Redman gecoverd. Een paar van zijn bekende nummers zijn Heart Of Worship (When The Music Fades), Let Everything That Has Breath, Once Again en Blessed Be Your Name. Dit laatste nummer heeft een Dove Award gewonnen in 2005.

Redman was in het verleden aanbiddingsleider in de Soul Survivor-kerk in Watford en leidde de aanbidding op het jaarlijkse Soul Survivor-festival. Volgens oprichter Mike Pilavachi zijn deze festivals grote ‘aanbiddingssessies’ zoals hij ze had met Redman toen deze vijftien jaar oud was.

Voor het in 2006 uitgekomen Hillsong London album Jesus is schreef Redman mee aan een groot deel van de songs.

In 2013 won hij 2 Grammy Awards voor zijn song 10,000 Reasons die in het Nederlands vertaald in de Opwekkingbundel verscheen (Tienduizend redenen, nr. 733). Andere liederen opgenomen in deze bundel zijn Heart of worship (Hart van aanbidding, nr. 548) en You never let go (Nooit meer alleen, nr. 698). Hij heeft verschillende boeken geschreven over christelijke aanbidding, zoals onder andere The Unquenchable Worshipper en het boek Facedown uit 2004 dat bij de gelijknamige cd hoort.”

 

Bron: Wikipedia
https://nl.wikipedia.org/wiki/Matt_Redman

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com