Nieuw Christelijk Festival aankomende zomer

Nieuw Christelijk Festival aankomende zomer

Afgelopen weekend werd bekend dat Stichting Graceland Festival bezig is met een nieuw christelijk festival. “Afgelopen zomervakantie was het vrij kaal zonder christelijk festival. Daarom gaan wij verder waar het Flevo- en Flavor festival zijn gestopt.” aldus Gerda van Veen.

Het is de bedoeling dat voor de kerstvakantie er een website online komt met de informatie en in het nieuwe jaar de kaartverkoop van start gaat. Stichting Graceland Festival houdt rekening met 2000 mensen die zullen komen en hebben hier dan ook hun begroting op aangepast, dus hoe meer kaartjes er verkocht worden, hoe groter het festival kan worden. Hierdoor wordt er minder gebouwd op sponsors en is er minder kans dat het fout gaat, zoals bij eerdere festivals zoals Flevo en Flavor het geval was.

Het festival moet een plek zijn waar je in de zomer lekker kunt chillen met een festival gevoel, maar waar je ook goed kan vinden en door Hem geïnspireerd kan raken. Ze willen het ook een multicultureel festival laten zijn en zoveel mogelijk culturen laten samenkomen.

Het is de bedoeling dat in de eerste twee maanden er kortingen en aanbiedingen gaan zijn, maar dit kan je dan zeker hier lezen, dus houdt ons in de gaten.

Bron: EO Beam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com