Nieuwe Canadese worshipband: Lightfall

Nieuwe Canadese worshipband: Lightfall

LightfallNa Starfield en The City Harmonic is er een nieuwe Canadese worshipband die klaar staat. Lightfall heeft net hun eerste EP uitgebracht en de reacties hierop zijn erg positief. De bandleden komen uit een aantal verschillende kerken uit de omgeving van Toronto. Maar ondanks hun diverse achtergronden vinden de bandleden elkaar in hun aanbiddingsmuziek. De band hoopt  dat hun muziek mensen helpt om God te aanbidden.

De eerste EP van Lightfall bestaat uit vier nummers. Dit hebben ze expres gedaan, vertelt zanger Ryan Hammond, zodat de mensen de EP kunnen gebruiken tijdens hun ochtenduurtje, huiswerk, rondje met de hond, etc. Mensen kunnen er een aantal keer naar luisteren zonder dat het teveel voelt, maar het is precies genoeg om mensen te laten verlangen naar meer nummers. De teksten van de band hoeven niet perse te rijmen. Het belangrijkst is dat de woorden van de nummers de luisteraars helpen in hun relatie met God.

De eerste single heet Promise Of The Father en is gebaseerd op Jesaja 43, waarin God belooft dat Hij ons hoort, ons helpt en geneest als we ons op Hem blijven richten. Hieronder kun je het nummer alvast beluisteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com