Nieuwe kerstfilm wil Jezus weer centraal zetten met kerst

Nieuwe kerstfilm wil Jezus weer centraal zetten met kerst

Saving ChristmasDe dagen worden korter en de kruidnoten liggen alweer in de winkel. Wij bereiden ons alweer langzaam voor op Sinterklaas, maar ook de kerstvoorbereidingen zijn al in volle gang. Helemaal in Amerika waar het kerstseizoen in november al los barst. En christelijke acteur Kirk Cameron grijpt deze kerst aan om te laten zien dat kerst niet alleen het feest is van kerstbomen, gezellig bij elkaar zijn en “White Christmas”, maar vooral het feest dat Jezus naar de aarde kwam.

De acteur schitterend deze kerst in de komedieĀ Saving Christmas, waarin Christian White die het complete kerstfeestje van zijn vrouw verstoort omdat hij zich ergert aan de manier waarop we kerst vieren. Hij wil dat Jezus weer centraal komt te staan bij kerst en gaat daarvoor tot het uiterste. De film geeft “the reason for the season”.

De film draait vanaf 14 november in de Amerikaanse bioscopen. Of de film in de Nederlandse bioscoop draait is onwaarschijnlijk, waarschijnlijk moeten wij het volgend jaar doen met een dvd release.

Bekijk hier onder wel vast de trailer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com