Oktober: For King & Country – Run Wild. Live Free. Love Strong.

Oktober: For King & Country – Run Wild. Live Free. Love Strong.

for King & Country - Run Wild. Live Free. Love Strong2012 was het jaar dat de christelijke muziekscene compleet op z’n kop gezet werd door een nieuwe groep: for King & Country. De band, bestaande uit broers Joel en Luke Smallbone, gooide hoge ogen met hun debuutalbum Crave, zijn nonstop aan het touren geweest, brachten een live album uit en een kerst EP. Ondanks hun ontzettend drukke schema en dat Luke ontzettend ziek werd, vonden de broers tijd om een tweede album op te nemen, waar gezien het gigantische succes van hun eerste album rijkhalzend naar werd uitgekeken.

Op Run Wild. Live Free. Love Strong. proberen de broers het dynamische live gevoel van hun shows meer te bereiken. Dat doen ze door onder andere gave drumintro’s te verwerken, originele instrumenten te gebruiken en moderne poptrucjes in de muziek te verwerken. Maar het album kent ook intieme momenten. Het nummer Without You zingt Luke samen met zijn vrouw en gaat over de periode van zijn ziekte. Ze spreken de angst uit dat Luke’s vrouw zonder hem verder moest. Speciale gast is rapper Andy Minneo, die op het eerste nummer meerapt.

Het album is een van de betere albums die dit jaar is uitgekomen. Daarom is het niet meer dan terecht dat de nieuwe For King & Country cd van de maand oktober bij Gospelsound.

Releasedatum: 16 september 2014

Tracklist:

 1. Run Wild
 2. Prelude (Fix My Eyes)
 3. Fix My Eyes
 4. To The Dreamers
 5. Shoulders
 6. No Turning Back
 7. Without You
 8. Long Live
 9. Keep Me Steady
 10. Already Home
 11. This Is Love
 12. Matter
 13. It’s Not Over Yet
 14. O God Forgive Us

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com