Ook Ben Cantelon en Mc Prophet naar Beam Festival

Ook Ben Cantelon en Mc Prophet naar Beam Festival

De line up van het BEAM Festival is nog steeds niet compleet. Na de toevoeging van Jamie Grace vorige week is vandaag bekend gemaakt dat ook worshipleider Ben Cantelon en rapper MC Prophet de line up van het festival versterken. In totaal komen er nu 12 artiesten optreden, waaronder dus Jamie Grace, The Afters, Leeland en The Gentlemen geven een slotconcert. Daarnaast is ook een nieuwe spreker toegevoegd: Arjet Borger spreekt over seksualiteit!

Ben-CantelonBen Cantelon
Al op jonge leeftijd wist Ben Cantelon wat hij later wilde worden: muzikant. In zijn tienertijd besluit hij zich volledig op de worshipmuziek te focussen en niet zonder resultaat. Op een conferentie in Engeland waar hij piano speelt, wordt hij ‘ontdekt’ door Tim Hughes en die vraagt hem om fulltime in zijn band te komen spelen. Hij twijfelt geen minuut en verruilt thuisland Canada voor het Verenigd Koninkrijk. Tien maanden later leidt hij voor het eerst zelf de aanbidding en daarna gaat het snel. Inmiddels zijn we zeven jaar verder en is Cantelon een ervaren aanbiddingsleider. Hij leidt de aanbidding bij Worship Central en een kerk in Londen. In Nederland trad hij op tijdens het SoulSurvivor Festival en de BEAM Worship-tour. 

mcp_13MC Prophet
Al sinds zijn twaalfde is MC Prophet (geboren als Yuri Clemens Free) bezig met het schrijven en produceren van zijn eigen muziek. Toen hij zich in 2010 bekeerde, veranderde dat zijn leven compleet. Hij geeft het straatleven op en kiest de weg van Jezus. Sindsdien probeert hij met een positieve boodschap het evangelie te verkondigen. 

Arjet Borger
Arjet Borger (1982) is Oefentherapeute Mensendieck en Gezondheidswetenschapper (MSc) en gespecialiseerd in Preventie, Seksualiteit en International Public Health. Ze werkte als wetenschappelijk medewerker bij Siriz, een hulporganisatie op het gebied van ongewenste zwangerschap. In februari 2010 ging de door haar geschreven website Vrije Liefde online. In februari 2013 verscheen haar boek: In gesprek over seks. In september 2014 is haar nieuwe boekVan alles over seks verschenen. Op het BEAM Festival gaat ze met jullie in gesprek over – je raadt het al – seksualiteit.

Het festival wordt op zaterdag 8 november gehouden in de Melkweg in Amsterdam. Kaartjes voor het BEAM Festival kosten 17,50 (inclusief reserveringskosten en verplicht Melkweg-lidmaatschap). Koop je kaartjes HIER. Om kaarten te kunnen reserveren moet je wel lid zijn van BEAM of de EO.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com