Poliep brengt Phil Wickham dichterbij God

Poliep brengt Phil Wickham dichterbij God

Phil WickhamDe Amerikaanse zanger Phil Wickham werd begin april getroffen door een poliep, ondergaat nog steeds operaties, moet veel rusten en…komt door dit alles dichterbij God.

Een zanger die zijn stem niet meer mag gebruiken. Dat labeltje kun je momenteel op Phil Wickham plakken. Tijdens een conferentie in Californië knapte er iets in zijn stembanden. Sindsdien zit hij thuis en heeft hij al twintig dagen geen woord gesproken. Met de pen doet hij verslag van zijn ontdekkingen in deze bizarre tijd.

“In deze situatie had ik van mezelf verwacht dat ik angst of frustratie zou voelen, maar het overheersende gevoel was verlorenheid. Wat ben ik waard zonder een stem?, vroeg ik mezelf af. Ik realiseerde me dat ik mijn eigenwaarde uit mijn stem -mijn werk- haalde. Ik leerde langzaam dat onze grootste identiteit er eentje is die we niet kunnen verliezen. Een stem, mensen, schoonheid, vaardigheden, relaties, dat zijn allerlei dingen die je kwijt kunt raken. Onze identiteit als kind van God moet onze identiteit met hoofdletter I zijn. Dat is er een die voor altijd blijft.”

“Toen ik voor een check bij de dokter was, kreeg ik de opdracht iets te zingen. Ik zong ‘True Love’ en ‘This Is Amazing Grace’. Op dat moment voelde ik me klein worden. Ik bid om wijsheid voor de dokters in mijn situatie en dank God voor wat Hij mij heeft geleerd.” 

Bron: Beam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com