Release nieuw Fireflight album uitgesteld, nieuw “bandlid” op komst

Release nieuw Fireflight album uitgesteld, nieuw “bandlid” op komst

fireflightDe release van het nieuwe Fireflight album, INNOVA, is uitgesteld. Oorspronkelijk zou het album dit najaar uitkomen, maar nu wordt het album pas op 5 mei 2015 verwacht. Reden van dit uitstel is “uitbreiding” van de band: zangeres Dawn Michelle is zwanger.

De zangeres laat weten op de Pledge Music pagina, waar het nieuwe album gefinancieerd wordt: “Mijn man Matt (Lott, bassist van de band House of Heroes) zijn erg blij dat we ontdekt hebben dat we zwanger zijn. We voelen ons ook bevoorrecht om dit blijde nieuws te delen met jullie, die we beschouwen als een uitgebreid deel van onze stamboom. Elke tak groeit uit dezelfde bron van leven en liefde: God, onze Vader, en we verwelkomen deze nieuwe tak vol blijdschap.”

De band zelf vervolgt: “Om Dawn de mogelijkheid te geven om zich te focussen op deze zwangerschap, moeten we de release van ons nieuwe album uitstellen. Deze extra tijd zullen we gebruiken om het album nog beter te maken en we concentreren ons om de release zo succesvol mogelijk te maken. De officiele releasedatum for INNOVA zal 5 mei 2015 worden. We realiseren ons dat dit nog ver weg lijkt, vooral voor de mensen die geld gedoneerd hebben om het album te maken.”

De maand mei 2015 wordt een bijzondere maand voor Fireflight. De band bestaan dan namelijk precies 15 jaar. Daarnaast is INNOVA het vijfde studio album van de band wat dus op 5-5-15 uitkomt. Dawn Michelle is begin april uitgerekend. De band hoopt dat de zangeres tijd genoeg heeft om uit te rusten van de bevalling voordat de band begint met touren om het nieuwe album te promoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com