Release nieuwe Hillsong album pas in oktober

Release nieuwe Hillsong album pas in oktober

Hillsong ConferentieAl meer dan 20 jaar is het een vast patroon: tijdens de jaarlijkse Hillsong conferentie in juli verschijnt een nieuwe verzameling worshipliederen van de Hillsong Live Band. Deze liederen worden een aantal weken eerder op genomen tijdens de Hillsong Worship Nights. Het is een manier die bijvoorbeeld de Nederlandse stichting Opwekking ook aanhoudt. Maar dit jaar heeft de Australische megakerk besloten het anders te doen.

Het nieuwe album wordt namelijk live opgenomen op de Hillsong conferentie. Bezoekers van de conferentie kunnen het album dan wel al pre-orderen. Verwacht wordt dat het album dan in oktober uitkomt. De Hillsong-conferentie wordt van 29 juni tot 3 juli in Sydney gehouden. Een paar weken later, van 22 tot 24 juli wordt de conferentie in iets kleinere vorm wat dichterbij gehouden, namelijk in Londen. Dat zal voor Nederlandse fans de eerste mogelijkheid zijn om nieuwe liederen te leren.

Het thema van de conferentie (en dus ook van de nieuwe cd) is Speak, We’re Listening. In de nieuwsbrief van Hillsong zegt Rich Langton: “Kort geleden zijn we met het team begonnen aan deze reis om elkaar aan te moedigen om ruimte te maken in ons leven zodat God tot ons kan spreken. Zodat wij God kunnen ontmoeten en Hij ons. Wij geloven dat de nieuwe aanbiddingsnummers reflecteren wat God in ons midden doet en wat Hij vandaag wil zeggen tegen Zijn mensen.”

God Speak Man Listen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com