Rend Collective maakt zich op voor release nieuw album

Rend Collective maakt zich op voor release nieuw album

Rend CollectiveZoals we een aantal weken geleden al meldden komt Rend Collective over een maand met een nieuw album uit. De band heeft nu wat meer details over het album, met als titel As Family We Go, bekend gemaakt.

De band vertelt: “De naam van het album is geïnspireerd op het feit dat we onszelf altijd meer zagen als familie dan als band. We bidden als één familie, werken als een familie, doen onze bediening als familie. Maar wat nog belangrijker is, is dat wij tot een grotere familie horen. Een familie waar jij ook bij hoort. De kinderen van God zijn altijd mensen geweest die onderweg zijn, gedreven door een missie en een doel. We zijn geen onderdeel van één of andere sociale club, maar we worden opgeladen door de Vader: om Zijn liefde te delen met de wereld.”

Om het familiegevoel rond het album te versterken roept de band fans op om verhalen uit hun familie of geloofsgemeenschap te delen. Mensen kunnen foto’s, verhalen, gebedsverzoeken en bemoedigen posten door de hashtag #AsFamilyWeGo te gebruiken en Rend Collective te taggen in de posts. De band zal de verhalen dagelijks checken en delen.

Nieuw album Rend CollectiveAs Family We Go is het vijfde studio album van de band en bevat 11 nieuwe worship nummers. Daarnaast komt er ook een deluxe versie uit, welke nog twee extra nummers bevat, twee remixes en zelfs een ukelele versie van één van de nummers. Het album komt pas op 21 augustus uit, maar het is nu al vooraf te bestellen via iTunes. Als je dat doet, krijg je de eerste single You Will Never Run er alvast bij.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com