Rend Collective ontdekt de Art of Celebration

Rend Collective ontdekt de Art of Celebration

news_img_s_1391553928
De nieuwe cd van Rend Collective die vorige week uitkwam, The Art of Celebration, heeft krijgt overal goede recensies. Nu heeft Rend Collective iets nieuws wat met het album te maken heeft. Bij het vorige album Campfire was er al een Campfire Resource Pack te downloaden om te helpen bij het ‘bouwen van je eigen kerk’.

Nu heeft Rend Collective in samenwerking met YouVersion een leesplan uitgebracht. YouVersion is de bekende Bijbel app voor op je telefoon. Hierin staan ook verschillende leesplannen die je kunnen helpen bij het Bijbellezen. Nu is er dus een leesplan uitgebracht, waarin je in 7 dagen samen met Rend Collective op onderzoek uitgaat. Zoals er gezegd wordt: ‘these twenty-somethings began exploring the intersection between God, life and community, all while pushing artistic boundaries and daring the faithful to re-imagine worship and community.’

In dit leesplan ga je aan de hand van de Bijbel op zoek naar wat er gezegd wordt over de Art of Celebration en de spiritual discipline of joy.

Om het leesplan te lezen, kijk hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com