Review: Oudejaarsconference met Rob Favier & Band ‘Ik wil mij nergens mee bemoeien…’

Review: Oudejaarsconference met Rob Favier & Band ‘Ik wil mij nergens mee bemoeien…’

Wie: Rob Favier & Band

Wat: Oudejaarsconference

Waar: Theater ‘De Spiegel’ in Zwolle

20141219_202217Afgelopen vrijdag heb ik en 900 anderen, de Oudejaarsconference bezocht in Theater ‘De Spiegel’ in Zwolle. Rob Favier & Band waren daar voor een geweldig optreden. Met een spectaculaire opening begint hij de show, door vanaf bovenin de zaal zich met touwen te laten zakken. Vervolgens komt door het programma heen de uitdrukking ‘Ik wil mij nergens mee bemoeien…’ in voor. Hij gebruikt daar voorbeelden van onder andere de politiek en voetbal. Net zoals vorig jaar, vermaakt hij het publiek door te dreigen met water te gooien. Verder spreekt hij ook over alle goede en slecht gebeurtenissen in het afgelopen jaar.

20141219_200519

 

 

Na de onderbreking gaat hij verder met de dingen die komend jaar gaan gebeuren. Een goed voorbeeld daarvan is de Zorg, dat volgend drastisch zal gaan veranderen. Hij betrekt iemand uit het publiek daarmee, hoe de Zorg er dan komt uit te zien. Tussen de voorstelling, zingt hij ook diverse eigen nummers, waarbij hij nadrukkelijk het publiek betrekt. Aan het einde verschijnt in zwemkleding en word hij nat gegooid, omdat hij vorig jaar had beloofd, dat hij dit jaar een keer nat zou worden gegooid.

20141219_204935Zelf vond ik het een leuke en gezellige avond. Hetgeen wat er voor mij ontbrak, was een stukje uit de Bijbel. Nu werd er weinig over vertelt. Ondanks de afstand, vond ik het een geslaagde avond!

De avond werd georganiseerd door de christelijke TV organisatie Family7. Deze avond werd ook opgenomen. Dit kun je op oudejaarsavond bekijken op de zender van Family7 en via internetradio op BrightFM.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com