Reyer neemt liveworship album op

Reyer neemt liveworship album op

1935121_10153343083203404_2086152695107843378_nAanbiddingsleider Reyer (de artiestennaam van Reyer van Drongelen) zal in 2016 zijn tweede album ‘Resound’ presenteren. Het wordt op 25 juni 2016 live opgenomen in het Openluchttheater in Ede. Daarmee is het, buiten festivals, het eerste Hollandse ‘openlucht’ live worship album in haar soort. Naast de live cd opnames zal er ook een video registratie komen. Kaarten voor het concert zijn nu al verkrijgbaar op www.events4christ.nl

De 26-jarige Reyer heeft in korte tijd veel sporen nagelaten in Nederland en inmiddels ook daarbuiten. Eind 2015 won hij een Zilveren Duif Award voor zijn debuutalbum “Eeuwig Licht”, waarop onder andere het lied “Ik zie het kruis” (Opwekking 751) te vinden is. Daarnaast is hij een regelmatig terugkerend gezicht op de podia van Soul Survivor, Opwekking en recent nog de EO Jongerendag. Reyer was ook één van de meewerkende artiesten aan het Nederlandse project “Uw Naam” van Paul Baloche.  Het nieuwe live worship project is volledig van zijn hand. “Het is best een ambitieus plan om het in een openluchttheater op te nemen”, licht Reyer toe. “Maar mijn grootste passie is altijd geweest om samen met Gods gemeente Hem te aanbidden. Ik wil het geluid van die zingende kerk dus ook erg graag vastleggen met dit live album. En het feit dat we God onder de open hemel gaan aanbidden, maakt het voor mij des te mooier”. 

Eén track is in ieder geval al klaar, als uitzondering op de live opname. Het eerste duet op het aankomende album is onlangs opgenomen met niemand minder dan Paul Baloche. Reyer en Paul hebben elkaar leren kennen met de opname en het concert van Paul’s Nederlandse cd project “Uw Naam” en de Amerikaanse aanbiddingsleider (bekend van ‘Open The Eyes of My Heart’ en ‘Above All’) verleende graag zijn medewerking aan Reyer’s album.

De live opname in Ede zal vrij toegankelijk zijn. Wel dient men te reserveren via events4christ.nl. In het najaar van 2016 zal het album verschijnen.

Bekijk hier de teaser:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com