Ryan Stevenson is “helemaal van God”

Ryan Stevenson is “helemaal van God”

Ryan StevensonZanger Ryan Stevenson heeft een nieuwe single. Het nummer All Yours is de opvolger van de hit Not Forgotten wat Stevenson samen met tobyMac opnam. Beide nummers zullen op het nieuwe album Fresh Start staan wat in september opgenomen gaat worden.

Over All Yours zegt Stevenson: “Het is eigenlijk een simpel en eerlijk gebed vanuit een dankbaar hart. De laatste paar maanden heeft God geweldige waarheden aan me geopenbaard over Zijn genade. Mijn ogen zijn geopend voor het feit dat Hij van mij houdt zoals ik ben en niet zoals ik denk dat ik moet zijn. Ondanks al mijn fouten en falen accepteert Hij mij nog steeds en kiest Hij ervoor om in de stormen van mijn leven te stappen, met mij door de puinhopen te lopen en Zijn ware karakter en Vader hart te onthullen. Dat ik nu Zijn goedheid beter begrijp heeft er voor gezorgd dat ik nu vol vreugde aan Hem wil vertellen dat ik compleet van Hem ben.”\

Het album Fresh Start is het eerste album van Stevenson bij zijn nieuwe platenlabel Gotee Records, opgericht door tobyMac. Stevenson schreef eerder al mee aan het nummer Speak Life van tobyMac en nam een akoestische versie van dat nummer op. Dat staat op de EP Holding Nothing Back die twee jaar geleden verscheen.

Bekijk hier de nieuwe single All Yours:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com