Sanctus Real kondigt zevende studio album “The Dream” aan

Sanctus Real kondigt zevende studio album “The Dream” aan

Sanctus Real - The DreamHet zevende studio album van Sanctus Real ‘The Dream’ komt op 14 oktober uit. Het nieuwe album bevat 12 nieuwe nummers, waaronder de eerste single ‘Lay It Down’. Dit nummer is in Amerika al een top 10 hit en is nog steeds aan het klimmen in de hitlijsten.

Santus Real-gitarist Chris Rohman vertelt: “De opnames van dit album hebben we met z’n allen aangepakt. Het voelde net zo spannend als het eerste album dat we meer dan tien jaar geleden gemaakt hebben. We werkten toen we de nummers schreven rond een centraal thema en toen we eenmaal besloten hadden welke nummers op het album zouden komen, werkten we nog harder om er voor te zorgen dat de songs de muzikaliteit en de diepte uitdragen die we voor ogen hadden. We hebben de nummers  nadat we ze geschreven hadden gelijk gemaakt op onze laptops met synth geluiden, gitaar rifts en gekke achtergrond geluiden. En sommige van deze creatieve geluiden staan ook op het uiteindelijke album.”

Sanctus Real bestaat al 18 jaar. De laatste paar albums waren voor de band extreem succesvol. Het leverde acht nummer 1 hits op en zeven andere nummers kwamen terecht in de top 5.

‘The Dream’ Track Listing:
1. The Dream
2. I Need You
3. Head In The Fight
4. Lay It Down
5. Easier On My Heart
6. Ride It Out
7. Bend Not Break
8. Same God
9. One Word
10. 33
11. On Fire
12. The Beginning (instrumental) 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com