Spraakmakende Amerikaanse dramaserie “The Bible” in mei te zien bij de EO

Spraakmakende Amerikaanse dramaserie “The Bible” in mei te zien bij de EO

The BibleDe EO zendt vanaf zondag 11 mei de grote Amerikaanse hitserie The Bible Series uit. De dramaserie vertelt het verhaal van het Oude en Nieuwe Testament aan de hand van de nieuwste film- en animatietechnieken. In Amerika is The Bible Series al door zo’n 50 miljoen mensen bekeken en werd genomineerd voor een Emmy. De makers bleven bij het maken van de serie zo dicht mogelijk bij de tekst van de bijbel: zowel Noachs ark, de tocht van het volk Israël door de woestijn, de veldslagen van koning David, als ook de geboorte van Jezus en Zijn lijden en sterven brengt de serie op onnavolgbare wijze in beeld. De EO hoopt dat de serie straks, net als in Amerika, vele tongen los zal maken.

The BibleDe serie bestaat uit 10 delen van een uur, waarvan 5 delen bestaan uit het Oude Testament en 5 delen uit het Nieuwe Testament. Begin dit jaar is het verhaal van Jezus opnieuw gemonteerd en omgezet in een drie uur durende speelfilm “Son of God”.

Wij kijken erg uit naar deze serie, omdat we erg goeie verhalen hier over gehoord hebben. De vier minuten durende trailer smaakt zeker naar meer. Het is alleen erg jammer van het uitzendtijdstip: zondagavond om 23.50 uur. Hopen dat we het kunnen terug zien op Uitzending Gemist dan maar.

The Bible, vanaf zondag 11 mei elke zondag om 23.50 op Nederland 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com