Stellar Kart naar Festival 3:16

Stellar Kart naar Festival 3:16

Stellar KartDe Amerikaanse punk/rockband Stellar Kart komt weer naar Nederland. Op 24 mei is de band één van de headliners op Festival 3:16. Dat heeft de organisatie van het festival bekend gemaakt. Naast Stellar Kart is ook bekend geworden dat de Britse rapper Guvna B naar het festival komt. Eerder werd al bekend dat Gerald Troost ook optreed tijdens het festival.

De muziek van Amerikaanse band Stellar Kart wordt beschreven als ‘power pop punk rock’. Van alles watdus, dat belooft nog wat! Stellar Kart speelde twee keer op de EO-jongerendag, ook stonden ze op het Xnoizz Flevo Festival in 2010. Vier jaar later komen ze dus weer in Nederland, op Festival316 in Ureterp! Vorig jaar kwam hun nieuwe en vierde album ‘All in’ uit. Door de jaren heen is de band veranderd en gegroeid en dit album laat een nieuw, eigentijds geluid horen. Naast stevige gitaarmuziek speelt de band ook ballads. De sterke positieve tekstenzijn gebleven. Natuurlijk zullen deze nummers tijdens het optreden op Festival316 voorbijkomen!

Guvna BGuvna B is een christelijke rapper uit Groot-Brittannië en is in zijn thuisland erg populair in de urban gospelwereld. Hij heeft drie albums uitgebracht en de 24-jarige rapper won al meerdere prijzen met zijn muziek. In 2010 won hij de Mobo Award voor beste gospelartiest. Ook heeft hij zijn eigen kledinglijn ‘Allo Mate’. Guvna B heeft Ghanese ouders, maar werd geboren en groeide op in Londen. Hij zag veel negatieve dingen in zijn omgeving, wat hem inspireerde voor het maken van zijn muziek. Zijn raps hebben dan ook inhoud. ‘’Ik wil mensen inspireren om beter te zijn, in plaats van stereotypische producten te worden van hun negatieve omgeving.”

Festival 3:16 is het grootste christelijke festival van Noord-Nederland en wordt elk jaar gehouden in Ureterp in Friesland. Kaartjes zijn gratis, wel wordt er 3 euro reserveringskosten gerekend. Dit krijg je bij de entree terug in consumptiemunten.

Bron: Festival 3:16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com