Stem op de nieuwe cd van de maand!

Stem op de nieuwe cd van de maand!

CD van de Maand Mei

Een nieuwe maand staat op punt van beginnen… net als de strijd om de titel CD van de maand mei. Kandidaten deze maand zijn 2 vrouwen en 2 mannen… 2 bekende namen en 1 wat minder bekende naam en 1 nieuwe artiest. We stellen ze hier aan je voor en vergeet niet onderaan je stem uit te brengen!

Chris August - The MakerChris August – The Maker
In de aanloop naar de release van zijn vorige album kreeg Chris August een skateboard ongeluk. Hoewel het leek dat de zanger vrij snel herstelde, bleek het tegendeel waar: August raakte in een depressie en verslaafd aan pijnstillers. De nummers van het nieuwe album The maker zijn geschreven tijdens de periode dat Chris August herstelde van zijn fysieke en psychische klachten en afkickte van de pijnstillers. De nummers zijn weinig extra opgepoetst, maar min of meer live opgenomen in de studio. Dit om de emoties van het nummer zoveel mogelijk te laten overkomen.

Christy Nockels - Let It Be Jesus

Christy Nockels – Let It Be Jesus
Christy Nockels leidt al jarenlang aanbidding op de Passion Conferenties en in de Passion City Church in Atlanta. Ondanks dat ze al een aantal cd’s heeft opgenomen en ook elk jaar te horen is op de live Passion cd, heeft ze nog nooit zelf een live worship cd opgenomen. Tot nu toe, want haar eerste live cd Let It Be Jesus is onlangs verschenen. De cd is opgenomen in de Passion City Church, tijdens een avond vol lofprijs en aanbidding. Het album bevat 9 nieuwe worshipnummers en de nummers Let It Be Jesus en My Anchor, die eerder op een live cd van Passion stonden.

Lauren Daigle - How Can It BeLauren Daigle – How Can It Be
Lauren Daigle brak door in het tvprogramma American Idol, waarin ze opviel door haar stem, die erg lijkt op die van de Britse zangeres Adele. In haar muziek wil Daigle vooral mensen naar God brengen. Daigle is genomineerd als Beste Nieuwe Artieste in de K-Love Fan Awards. Lauren heeft hard gewerkt aan het ontwikkelen als artieste. Het leverde haar vorig jaar een megahit op met de single How Can It Be, wat we ook veel in Gospelsound gedraaid hebben. Ook haar debuutalbum wordt goed ontvangen: het kwam een paar weken geleden binnen op nummer 1 in de Billboard Christelijke Album Chart.

Matthew West - Live ForeverMatthew West – Live Forever
Met 24 concerten in 24 uur tijd is het thema van het nieuwste album van Matthew West gelijk duidelijk geworden: tijd. Of eigenlijk: hoe maak je het meeste van de dagen die God je gegeven heeft? Net als zijn vorige albums is ook dit album weer gebaseerd op verhalen van luisteraars, maar wel met een andere insteek: weer de vorige albums het aardse leven weerspiegelden, focust Live Forever zich vooral op het leven dat nog komen gaat. West hoopt dat het album luisteraars laat inzien dat God vooral een God van hoop is. De eerste single Day One hoorde je al heel vaak voorbij komen bij Gospelsound dit jaar. In de maand mei misschien de rest van het album?

Wat wil jij deze maand horen? Breng snel je stem uit en luister zondag tussen 12 en 2 naar Gospelsound voor de uitslag.

[socialpoll id=”2268454″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com