Tenth Avenue North brengt Cathedrals uit op 10 november

Tenth Avenue North brengt Cathedrals uit op 10 november

Tenth Avenue NorthDe tiende dag van de maand is dit jaar al elke dag een speciale dag voor Tenth Avenue North, maar 10 november wordt een wel heel bijzondere dag. Op deze datum komt namelijk het langverwachte vierde studio album van de band uit met de titel “Cathedrals”.

Het nieuwe album heeft als thema gemeenschap, verantwoordelijkheid en viert het feit dat we niet alleen zijn. Zanger Mike Donehey vertelt: “Heel veel mensen leven geïsoleerd en dat is echt nergens voor nodig. Met dit album willen we tegen mensen zeggen: “Hey, stap in de boot met ons, vaar onder de sterren van de beloften van God en bereik de kuststrook van gemeente zijn. We realiseerden ons dat als we beginnen om samen te leven, we eigenlijk worden als de kathedralen op aarde. God’s Geest leeft in ons. Niet langer in gebouwen, maar in ons.”

Afgelopen jaar heeft Tenth Avenue North elke tiende van de maand iets speciaals gedaan. Zo brachten ze een deluxe editie uit van hun vorige album The Struggle op 10 januari, een video waarin te zien was hoe de nieuwe cd vorderde kwam op 10 april uit en op 10 juli een EP met 4 nieuwe nummers, waaronder de eerste single No Man Is An Island. Deze actie bereikt zijn hoogtepunt in de maand oktober, door de band “Tenthober” genoemd. Dan deelt Tenth Avenue North elke dag een nieuwe verrassing uit aan hun fans.

Vorige maand kwam de videoclip uit van de single No Man Is An Island uit. Deze kun je hier onder bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com