Terugblik 9 april 2017

Terugblik 9 april 2017

Vandaag begonnen we met Juicht, Hij is verheerlijkt. Hierna kwamen gelijk For King&Country. Hierna kwam Reyer samen met Kees Kraayenoord en hun nummer Slave to Sovereign.

De agenda stond in het teken van Pasen aankomende zondag. Zo is er ’s avonds Paasevent met als thema Awake en er is ook Tov4All met het thema Answer Me. Beide beginnen om half 8. Voor meer informatie kan je kijken op Facebook.

You Came van Jonathan David & Melissa Helser is erna gedraaid. Vervolgens Even So Come van Tommee Profitt&Brooke Griffith, Via Dolorosa – Leeland. De cd van de maand werd deze keer gedraaid met het nummer Your Cross Changes Everything.

De artiest is deze uitzending Newsboys. Hiervan zullen we dan ook meerdere nummers draaien, beginnend met We Believe.

I Am They – Crown Him was hierna.
De column ging over Maria die Jezus zalfde en Judas. Forever van Kari Jobe is hierna gedraaid. Als laatste nummer van het eerste uur was Trinity met El Sonido de mi Tierra.

Het tweede uur begon met Manafest – Shine On. Hierna werden Say – Alive|City, Bij jou – Goudblad, The King is Coming – Newsboys, Be the Change – Britt Nicole.

Shadows, het nieuwe nummer van de The Afters is hierna gedraaid, de eerste keer dat je em bij Gospelsound hoort.

Party in the Hills – Holynn&Steve Malcom&Andy Mineo werd nog gedraaid voordat Forgiven van Passion&Crowder werd gedraaid van de cd van deze maand.
Foreverlin met You Remain kwam ook nog langs.

Na Hanne de Vries, Newsboys, Jordan Feliz en nog meer, eindigden we met Skillet – Feel Invincible.

Presentatie: Martine
Techniek: Marc-Jan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com