The Afters op BEAM Festival

The Afters op BEAM Festival

Drie nieuwe namen voor het BEAM Festival: Matthijn Buwalda, Draw The Parade en The Afters. Op 8 november kun je deze bands zien op de allereerste editie van BEAM Festival in De Melkweg in Amsterdam.

The Afters
Ooit begonnen in een Starbucks in Texas, is The Afters in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een band van formaat. Een met een bijzondere band met Nederland. Niet alleen speelde de band al meermalen in ons land (EO-Jongerendag, uitverkochte Melkweg), zanger Josh Havens heeft Nederlands bloed door de aderen lopen. En in november komen ze opnieuw naar Nederland, dan voor een optreden tijdens het BEAM Festival. Wij hebben er nu al zin in.

Matthijn Buwalda
Matthijn Buwalda omschrijft zichzelf het liefst als een verhalenverteller met een gitaar. Je kunt hem tegenkomen in het theater of in de kerk waar hij en zijn gitaar je meenemen op een reis langs kleine liedjes en verhalen. In oktober 2013 bracht hij zijn album Auto met chauffeur uit, gevolgd door een tour langs verschillende theaters.

Draw The Parade
Al jaren maken ze samen muziek en sinds een paar jaar doen ze dat onder de naam Draw The Parade. De muziek van dit zestal valt het best te omschrijven als ‘parade-pop’; vrolijke, dansbare muziek (met blazers!) om op te dansen. En dat maken ze keer op keer waar. Overal waar Draw The Parade haar tent opslaat, gaat het dak eraf. Dat zal in De Melkweg niet anders zijn.

Line-up
Eerder werden al deze bands en sprekers bekend gemaakt: Leeland, The Gentlemen, Philippa Hanna, Eric Samuel Timm, DJ Kubiks, Jurjen van Houwelingen en Henk-Jan Kamsteeg.

Tickets
Kaartjes kosten slechts 17,50 (inclusief reserveringskosten en verplicht Melkweg-lidmaatschap).BESTEL JE KAARTJE HIER. 

The Afters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com