The Gentlemen toch nog voor afscheidsconcert naar Nederland

The Gentlemen toch nog voor afscheidsconcert naar Nederland

The GentlemenGisteren stonden we in de uitzending stil bij het stoppen van de Britse band The Gentlemen. Ze zijn bezig met hun laatste tour door Engeland en daarna leek de band helemaal te stoppen. Maar goed nieuws voor alle Nederlandse fans: de band komt voor een laatste optreden nog naar Nederland!

Summer Flavor, de opvolger van het Flavor Festival, is het die de band nog een keer naar Nederland weet te halen. Dit festival wordt op 23 en 24 augustus gehouden op Landgoed Hoekelum in Ede. The Gentlemen geven een afscheidsconcert na de viering.

SummerFlavor is het nieuwe christelijke zomerfestival waar iedereen welkom is! Met de gevarieerde opzet belooft het een fantastisch festival te worden. Op verschillende podia wordt een grote diversiteit aan muziek aangeboden, van hip-hop tot metal, van worship tot pop en rock. Er wordt nog volop gewerkt aan de line-up. Naast muziek is er ruimte om geïnspireerd te raken door sprekers, gaming, snuffelen in vintage kleding en nog veel meer.

Naast the Gentlemen komen er optredens voorbij van Vreemdenlingencollectief, Praiseparty en Killing Goliath. Kaartjes kosten op dit moment voor het hele weekend 29 euro, na 22 juli wordt de prijs verhoogd naar 45 euro. Een kaartje voor alleen de zondag kost 15 euro.

Kijk voor meer info en tickets op Summerflavor.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com