The Inner Light speelt live bij Gospelsound

The Inner Light speelt live bij Gospelsound

IMG-20160312-WA0006Vandaag leuk bezoek bij Gospelsound. We hadden namelijk bezoek van de band The Inner Light. Sinds een aantal jaar schrijft de band hun eigen nummers en daar lieten ze er een aantal van horen.

De band is ontstaan toen de leden van gospelgroep Just Faith zin hadden in een nieuwe uitdaging en met dezelfde mensen eigenlijk een nieuwe band begonnen.

 

20160312_141712Er werd een nieuwe muzikale stijl gecreëerd met zelfgeschreven, Engelstalig repertoire en een steviger geluid. De teksten kregen een breder karakter en gaan over het leven van alledag met al zijn ups en downs, waarbij de basis niet wordt vergeten. Om een definitieve uiting aan een nieuwe start te geven werd een nieuwe naam “THE INNER LIGHT” gekozen.

20160312_142022De band is nu klaar om de muziek op het podium te brengen en mooie avonturen met publiek te gaan beleven. Een heel goed ontvangen concert werd al gegeven en de band kijkt uit naar wat volgende optredens gaan brengen. Ondertussen wordt volop gespeeld in de oefenruimte, waarbij het repertoire steeds weer wordt aangevuld met nieuwe songs.

Luister hier het interview met de band terug en luister de vier nummers terug die de band speelde. Enthousiast geworden? Kijk hier dan voor nog meer informatie en nog meer nummers.

 

 

 

Interview deel 1

The Inner Light – The Right Words

The Inner Light – Peace

Interview deel 2

The Inner Light – Under The Sky

The Inner Light – Different

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com